Guldmedaljörer och Entreprenörer


Brottarlegenden Frank Andersson tar nya grepp på sina ständiga följeslagare rotlösheten och rastlösheten. Attitydambassadör Madelein får till en halvnelson och vänder sitt liv. ADHD Coach Marie håller ihop det på mattan.

Över 4 % av alla vuxna har ADHD. En del av dem har lyckats kanalisera sin energi och nått häpnadsväckande nivåer i sin ständiga strävan efter framgång.

Vilka egenskaper har de gemensamt och vad är det som gör att en del kan ställa sig högst på prispallen, eller bli en framgångsrik entreprenör?

Vi blickar in i en intressant värld där slaka linor är osynliga, där impulsen är uppfinningarnas moder och turbo är halvfart.

Frank Andersson

Frank Andersson har vunnit fyra EM-guld, tre VM-guld och ett brons i OS Han har tilldelats Bragdguldet och hade även en karriär som proffsbrottare i USA. Deltog i Robinson V.I.P 2005 och var finalist i ”Let´s Dance ” 2011.Travkännare och entreprenör.

2010 kom självbiografin "Frank: sanningen om lögnerna". Enligt Frank så handlar boken om en ganska vilsen kille som växte upp i en dysfunktionell familj och bar en ryggsäck av hemligheter. Hans två ständiga följeslagare genom livet var rotlösheten och rastlösheten.

Madelein Wollnik Larsson

Föreläsare och författare, arbetar som aktiveringspedagog för unga vuxna med ADHD.
Madelein är gift och har 6 barn.
Hon bloggar om Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och är en engagerad attitydambassadör. 2010 skrev hon boken ”Samma djävla ångest” en färgstark skildring om att finna sin styrka och vända sitt liv.

Marie Enbäck

Sveriges första ADHD Coach med Amerikansk utbildning och ett internationellt nätverk. Initiativtagare till ADHD Awareness Week Sweden, arrangör av ADHD konferenser för yrkesverksamma och privatpersoner. Utbildare, föreläsare och debattör med lång erfarenhet av entreprenörskap.

Utöver föreläsarnas egna berättelser om framgång och motgång förmedlas erfarenheter och evidensbaserad fakta om diagnosen som ger nya insikter, större förståelse och nya perspektiv - ett nytt ljus på ADHD.

Ur innehållet:

  •     ADHD och prestationer
  •     ADHD och entreprenörskap
  •     ADHD och Exekutiva Funktioner
  •     ADHD med och utan skyddsnät
  •     Egen aktivitet som ”självmedicinering”
  •     Kopplingen mellan impulsivitet och kreativitet
  •     Definition av egenskaper som kan göra ADHD  till en framgångsfaktor

Föreläsningarna passar både privatpersoner och yrkesverksamma. Alla med intresse för människor och speciellt de som har ett särskilt intresse för människor med ADHD.

Inget bokningsbart än!
För bokning besök vår hemsida på www.biljettplatsen.se

SIGNBUD.COM
SKAPA ETT EGET KONTO
Skapa ett konto på biljettplatsen. Du får en överblick över dina bokningar och kan skriva ut din biljett.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev