Authentic Workshop

Therese Appelqvist
Therese Appelqvist

Löner och andra förmåner är kanske viktiga motivationsfaktorer på jobbet. Men för dig kanske andra värden faktiskt är ännu viktigare.

Authentic Workshop  


Målet med workshopen är att hitta din inre drivkraft. Vi tar fram ditt autentiska syfte. Syftet kan du sedan använda för att leda dig själv i dina val. Du kan koppla det som driver dig med det du gör på jobbet. Genom att styra inifrån kan du ta större personligt ansvar, känna mer mening och engagemang på jobbet.

Workshopen är personlig men ta gärna med dig kollegor och/eller arbetslaget. Professionella handledare stödjer processen tillsammans med workshopledaren. Deltagarmaterial ingår.

Authentic Workshop bygger på forskning från Regent University, Virigina USA, Harvard University, USA och Handelshögskolan i Göteborg. Materialet är omarbetat för att passa nordisk organisations- och företagskultur.

Workshopledare: Therese Appelqvist

Therese är en av landets mest talangfulla workshopledare med en positiv autentisk utstrålning som få. Hon inspirerar deltagarna till personlig utveckling på sitt tydliga, medryckande och levande sätt. Som beteendevetare har hon i många år arbetat för både små och stora organisationer med autentisk ledar- och medarbetarutveckling. 
 
Här kan du läsa mer:
www.authenticworkshop.comVarmt välkommen!

Inget bokningsbart än!
För bokning besök vår hemsida på www.biljettplatsen.se

SIGNBUD.COM
SKAPA ETT EGET KONTO
Skapa ett konto på biljettplatsen. Du får en överblick över dina bokningar och kan skriva ut din biljett.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev