Inspirationskväll med Micke Gunnarsson


Upplev en föreläsning i inspirationens tecken med Micke Gunnarsson. En stund som inte lämnar någon oberörd. Det handlar om våra barn, relationer, prestation och en tid i snabb förändring.


Micke Gunnarsson är en sann inspirationsföreläsare och expert när det gäller mötet med oss själva och våra barn, den digitala världen och sociala medier. Han lär företagare, medarbetare och chefer om den digitala utvecklingen, sociala medier och hur internet är det nya analoga.


Han tar även hela skolsverige och föräldrar med på en upplevelserik föreläsning kring prestation, självkänsla, den digitala utvecklingen och internetanvändning kopplat till barn och unga. Han vägleder pedagoger in i barnens värld och omfattar ämnen som lika värde, relationsbyggande och hur ingen är den andra lik.


Micke är just nu en av landets mest bokade föreläsare när det kommer till mötet med oss själva och våra unga. Detta oavsett om det gäller i familjen, skolan eller på arbetsplatsen. Hans föreläsningar är en blandning mellan stand up och föreställning där ingen är den andra lik. Micke berör till skratt men även ibland till tårar. Han vill att det ska kännas. Micke talar inte bara till knoppen utan även till våra hjärtan.


Föreläsningen vänder sig främst till alla föräldrar med barn i alla åldrar samt personal verksamma inom förskola, grundskola eller gymnasium.


Pusselbiten lovar en känslosam helkväll blandat med gapskratt och eftertanke. Ämnen som kommer att beröras är bemötande, relationsbyggande, självkänsla, pedagogik och så det där med barn som sitter vid datorn.

Anmälan till föreläsningarna är bindande, men platsen är inte personlig utan kan överlåtas till annan person.

I priset ingår även kaffe/te med Kaffebröd under paus

 

Frågor om föreläsningen kan skickas till:

 

Inget bokningsbart än!
För bokning besök vår hemsida på www.biljettplatsen.se

SIGNBUD.COM
SKAPA ETT EGET KONTO
Skapa ett konto på biljettplatsen. Du får en överblick över dina bokningar och kan skriva ut din biljett.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev