Pusselbitens utbildningscenter tillsammans med Autism och Aspergerföreningen Skåne har nöjet att bjuda in till den intressanta och inspirerande kvällsföreläsningen med Navid Ghannad med titeln:

Den oväntade resan-En förälders skildring av livet med autism


Navid Ghannad är universitetslektor i Entreprenörskap och grundare av ett flertal verksamheter såsom Pusselbitens skola, Pusselbitens Korttids, Pusselbitens utbildningscenter, assistansbolaget Maxistans etc.
Han fick 2015 priset som årets Pusselbit av Autism och Aspergerföreningen Skåne för sina insatser för barn och vuxna med autism.

Under denna föreläsning får vi en hoppfull berättelse om familjens resa och kamp för ett fungerande och rikt liv från det att sonen Max som 3-åring fått diagnosen autism. Genom sina personliga, humoristiska och känslosamma berättelser erbjuder Navid en grundläggande förståelse för vad autism är men också en gripande insyn i den värld som omger familjer med barn som har neuropsykiatriska funktionshinder.

 
Föreläsningen vänder sig till förskolepersonal, skolpersonal, personal som arbetar inom LSS verksamheter, föräldrar samt alla övriga som är intresserade av att få insikt om hur det är att leva med barn som har Neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

I priset ingår även kaffe/te med kaffebröd under pausen.

Frågor om föreläsningen kan skickas till:

utbildningscenter@pusselbitensskola.se

Inget bokningsbart än!
För bokning besök vår hemsida på www.biljettplatsen.se

SIGNBUD.COM
SKAPA ETT EGET KONTO
Skapa ett konto på biljettplatsen. Du får en överblick över dina bokningar och kan skriva ut din biljett.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev