Pusselbitens Utbildningscenter har i samarbete med Autism‐ & Aspergerföreningen Skåne nöjet att presentera kvällsföreläsning och kunskapsutveckling med Lotta Lagerholm inom ämnet:

7 sinnen- sinnenas betydelse för personer med NPF


Våra sinnen är av stor betydelse för hur vi tolkar och upplever omvärlden. Personer med sinnesavvikelser kan uppleva en försvårad och energi-krävande vardag. 7 sinnen är en föreläsning för at ge en förståelse samt strategier för sinnesavvikelser som är vanligt hos personer med autism samt andra Neuropsykologiska funktionshinder.

Lotta Lagerholm är föreningskonsulent på Autism och Aspergerföreningen Skåne och håller föredrag om sinnen och autism till bl a förskolor, skolor och assistansbolag. Hon har en son med svår autism och delar med sig av sina personliga erfarenheter. Lotta har erfarenhet av hur man arbetar med sinnena i USA och gått kurser i USA och Irland.

Föreläsningen vänder sig till skolpersonal, boendepersonal, personal inom socialförvaltning/LSS, personliga assistenter, vårdpersonal, föräldrar samt andra som önskar att få en större förståelse för sinnenas betydelse för personer med NPF. 

Anmälan till föreläsningarna är bindande, men platsen är inte personlig utan kan överlåtas till annan person.

I priset ingår även kaffe/te med Kaffebröd under paus

För de yrkesverksamma kan intyg på genomgången föreläsning utfärdas om det så önskas. 

 

Frågor om föreläsningen kan skickas till:

Inget bokningsbart än!
För bokning besök vår hemsida på www.biljettplatsen.se

SIGNBUD.COM
SKAPA ETT EGET KONTO
Skapa ett konto på biljettplatsen. Du får en överblick över dina bokningar och kan skriva ut din biljett.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev