Makalösa människa med Christian Wass


 

Vi människor är makalösa på att ställa om till förändrade livssituationer. Man hur går det till rent konkret? Vilka faktorer kan hjälpa till att driva oss framåt? Och framför allt; hur förbereder man sig på förändringar?

 

I den här föreläsningen tas du med på en inspirerande livsberättelse med fokus på förändringens olika faser. Det blir hög igenkänningsfaktor, skratt och allvar från en föreläsare med mycket självdistans och glimten i ögat. Dessutom kommer du få konkreta verktyg att omedelbart använda både i det privata och i din yrkesroll.

 

Kom själv, ta med dina vänner eller hela arbetslaget på en kväll som garanterat kommer lämna avtryck  

 

Christian Wass möter varje år tusentals människor på företag, organisationer och på sina öppna föreläsningar runt om i landet. Han har blivit utsedd till en av årets inspiratörer av tidningen LEVA och blivit nominerad till talarpriser. Christian driver även en av Sveriges största facebooksidor, ”Vi har kraften c/o Christian Wass”, med över 90 000 följare.


Sagt om föreläsningen:


Anette Nilsson Gunder
 Tack för väldigt tänkvärda och viktiga ord förmedlat innerligt, äkta och effektfullt! Skratt och gråt i en härlig mix, tack för att du delar med dig av dina erfarenheter! Nu påbörjar jag arbetet med de tre B’na.

 

Olof Hammar Tack för en riktigt bra föreläsning med mycket humor, värme, vishet och engagemang. Dina lärdomar och erfarenheter känns igen och kan appliceras på det mesta i livet och dina iakttagelser är klockrena och knivskarpa. Mycket bra, mycket intressanta och mycket viktiga är dina slutsatser och dina budskap.

 

Paola Dahlström Niger och tackar för en tänkvärd och inspirerande föreläsning. Jag kommer att bära med mig en hel del både i privatliv och i min yrkesroll.

  

OBS! Om kortbetalningen inte fungerar. Välj faktura istället.

Har du fler frågor så kan du alltid mejla mig på info@christianwass.se.

Biljettyper:

 

Normal: 295 kr (plus bokningsavgift 20 kr) inkl moms

+ Entrébiljett:


Guld: 
450 kr inkl moms

+ Entrébiljett

+ Bokningsavgift ingår

+ 1 signerat ex av Christians självbiografi,

”Invalido – på ett ögonblick förändrades allt”.

Inget bokningsbart än!
För bokning besök vår hemsida på www.biljettplatsen.se

SIGNBUD.COM
SKAPA ETT EGET KONTO
Skapa ett konto på biljettplatsen. Du får en överblick över dina bokningar och kan skriva ut din biljett.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Föredrag i fokus
7 sinnen - sinnenas betydelse för personer med NPF
7 sinnen är en föreläsning för att ge en förståelse samt strategier för sinnesavvikelser som är vanligt hos personer med autism samt andra Neuropsykologiska funktionshinder.

Den oväntade resan-En förälders skildring av livet med autism
Under denna föreläsning får vi en hoppfull berättelse om familjens resa och kamp för ett fungerande och rikt liv från det att sonen Max som 3-åring fått diagnosen autism.

Grundkurs Autism
Föreläsningen vänder sig till skolpersonal, boendepersonal, personal inom socialförvaltning/LSS, personliga assistenter, vårdpersonal, föräldrar samt andra som önskar att lära sig förståelse samt konkreta metoder för att bemöta och arbeta med personer med autism.

Hur ska man hantera utmanande beteenden med lågaffektivt bemötande
En heldagsutbildning om att förstå och bemöta människor med utmanande beteenden och hur vi genom lågaffektivt bemötande kan minska eller undvika konflikter och utbrott. Olika tekniker lärs ut för att vi ska kunna agera på ett respektfullt sätt när situationer med utmanande beteenden uppstår.