Arbeta med mig, inte för mig

JUST NU: Gå 5 betala för 4!
Passa på, begränsat antal!
Välkommen till en interaktiv halvdagsutbildning inom psykisk (o)hälsa där vi fokuserar på reflektioner kring bemötande, återhämtning och inflytande ur ett brukarperspektiv.

Målsättning att förmedla kunskaper inom förhållningssätt och ger dig beredskap, strategier och verktyg över hur man bygger det goda mötet mellan brukarna och professionen.

Utbildningen kommer att varvas med både workshops och föreläsningar där självupplevda erfarenheter kombineras med teoretisk och medicinskt vetenskap för att de dig som deltagare hela perspektivet.

Några punkter ur programmet
  • Brukarinflytande - ett redskap till effektiv återhämtning.
  • Vanliga misstag i bemötandet utifrån olika verksamheter.
  • Det goda mötet – så skapar du trygga samtal.
  • Arbete med cases genom diskussioner och reflektioner.

Varför du som deltagare skall gå på denna utbildning:
  • Stärk både din egen och brukarens trygghet.
  • Workshops som gör dig ännu bättre på att skapa tillit och goda möten.
  • Effektivisera arbetet genom att involvera brukaren i sin återhämtning.


Boka din biljett idag!
- PERSONLIGA OMDÖMEN 2014 -
Alla föreläsarna var otroligt bra och har verkligen ett ansikte till sina respektive diagnoser, samtidigt som de gjorde tydligt att de alla är individer och inte sin diagnos! Medryckande och givande på alla sätt!

Maria Öström - Boendehandledare
Föreläsarna fångar hela mig och lämnar inte föreläsningen oberörd. Viktigt att vi får reda på hur vi människor runtom ska bemöta, vara och tänka!


Ann-Sofia Jumare - Mentalskötare
KONFERENSUPPLÄGG


12:45

Registrering

 

13.00

Ansiktet bakom masken  - Jouanita Thörnström

Jouanita Thörnström är en uppskattad föreläsare och författare inom borderline (Emotionell instabil personlighet) och har varit aktiv i över 10 år. Utöver att hon är legitimerad Psykiatrisjuksöterska använder Jouanita sina egna erfarenheter för att utbilda människor som återhämtningskonult och är aktiv kursledare för RSMH. När Jouanita föreläser ger hon en deltagarna en gripande berättelse från tonåren som följde med självskadebeteende och allvarliga självmordsförsök som inte lämnar någon orörd. Hon presenterar på ett pedagoiskt sätt vägen till återhämtning och vikten av ett bra bemötande från anhöriga och vårdpersonal.

15:00

Fika

15:20

Brukarcoaching - Mary-Ann Jackobsson

Mary-Anne Jakobsson – föreläser om ADHD och autism, både ur eget perspektiv och som förälder. Hon berättar om kampen för att få ihop vardagen i en stor familj där flera av familjemedlemmarna har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Hon berättar på ett tragikomiskt sätt hur det blev för efter utförsäkringen från FK, hur hon fungerar i arbetslivet och vilka begränsningar och tillgångar hennes funktionsnedsättning för med sig. Idag är Mary-Anne anställd på NSPHiG som brukarcoach i direkt samarbete med Arbetsförmedlingen.

17:20

Konferensen avslutas

 

 

Inget bokningsbart än!
För bokning besök vår hemsida på www.biljettplatsen.se

SIGNBUD.COM
SKAPA ETT EGET KONTO
Skapa ett konto på biljettplatsen. Du får en överblick över dina bokningar och kan skriva ut din biljett.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev