Biljettplatsen -en extra säljkanal

Biljettplatsen är en tjänst som ägs av Sweden Conference Group och som på uppdrag av arrangören publicerar seminarier.

Biljettplatsen är kort och gott en extra säljkanal åt seminarieanordnare.

Under åren som Biljettplatsen har varit verksamma har ett stort nätverk av biljettköpare byggts upp. Biljettplatsens månadsbrev når ca 200 000 mottagare där aktuella seminarier beskrivs. Varje vecka förmedlas tusentals seminariebiljetter genom Biljettplatsens system.

Om du som arrangör vill publicera dina seminarier på biljettplatsen hjälper en av våra medarbetare dig med detta. Du kan enkelt följa din försäljning genom en inloggning i Biljettplatsens backoffice.

Det kostar dig inget att få dina seminarier publicerade. Vi tar endast ut en mindre avgift per förmedlad biljett.SIGNBUD.COM
SKAPA ETT EGET KONTO
Skapa ett konto på biljettplatsen. Du får en överblick över dina bokningar och kan skriva ut din biljett.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Föredrag i fokus
7 sinnen - sinnenas betydelse för personer med NPF
7 sinnen är en föreläsning för att ge en förståelse samt strategier för sinnesavvikelser som är vanligt hos personer med autism samt andra Neuropsykologiska funktionshinder.

Den oväntade resan-En förälders skildring av livet med autism
Under denna föreläsning får vi en hoppfull berättelse om familjens resa och kamp för ett fungerande och rikt liv från det att sonen Max som 3-åring fått diagnosen autism.

Grundkurs Autism
Föreläsningen vänder sig till skolpersonal, boendepersonal, personal inom socialförvaltning/LSS, personliga assistenter, vårdpersonal, föräldrar samt andra som önskar att lära sig förståelse samt konkreta metoder för att bemöta och arbeta med personer med autism.

Hur ska man hantera utmanande beteenden med lågaffektivt bemötande
En heldagsutbildning om att förstå och bemöta människor med utmanande beteenden och hur vi genom lågaffektivt bemötande kan minska eller undvika konflikter och utbrott. Olika tekniker lärs ut för att vi ska kunna agera på ett respektfullt sätt när situationer med utmanande beteenden uppstår.