Ser detta mail konstigt ut? Klicka här för att läsa det på webben Föredrag våren 2012
Tipsa en vän

2011-11-23

Fortbildning under våren 2012

Redan nu kan vi presentera ett antal skickliga föreläsare för vårterminen 2012.

Fortbildning i form av föreläsningar för lärare och annan personal inom skola, förskola och även till andra intresserade yrkesgrupper. Biljetter kan handlas till förmånliga priser innan nyår hos flera av föreläsarna. För mer information om innehåll, turnéplaner och priser klicka på länken i samband med föreläsarnas presentationer.

Du beställer dina biljetter på www.biljettplatsen.se eller ringer 0771 12 14 00

Pär Johansson och delar av Glada Hudik-teaternVälkomna på föreställning med Pär Johansson och delar av Glada Hudik-teatern på Rosers Salonger i Skara.


Friskvård ā la BabbenVisst verkar Babben vara ett självklart val till en föreläsning om friskvård? Hur det än ligger till med den saken, Babben är en lysande föreläsare när det ska pratas friskvård och förändring.


Entreprenörskap i skolanEntreprenöriellt lärande handlar om att ta tillvara barns medfödda nyfikenhet, kreativitet och tro på att de kan!
Med energi och engagemang skapar Gunilla Strand en kväll för reflektion och inspirerande möten. Det här blir en aktiv kväll med tydlig koppling till skola 2011 med diskussioner, tips och övningar i sann entreprenörsanda!


Arbetsglädje = ArbetskraftErik Fernholm är föreläsare, lyckoexpert & akademisk coach. Detta är en positiv föreläsning som utvecklar lärare och som skapar arbetsglädje. Han är mångsidig, inspirerande och hans föreläsningar är forskningsbaserade.


Barn/ungdomar och vuxna med ADHDSom pedagog är det lätt att känna sig uppgiven när man undervisar ett barn med ADHD. Men många av barnets problem går att förebygga. Lyssna på och ta del av Ragnhild Svenssons kunskap.


Cell C2 - Att upptäcka och förstå barn i riskzonKrystian Kawalec var bara fyra år gammal när han tillsammans med sin mor kom till Sverige från Polen. Förväntningarna på det nya landet var höga, lyckan låg där och bara väntade. Men Krystians drömmar skulle krossas brutalt.


Den borttappade diagnosen – barnen och ungdomarna med ADD.Malene är grundskollärare som arbetar med KBT i syfte att hjälpa barn/ungdomar med npf och deras föräldrar/lärare att hitta lösningar. Föreläsningen är personlig, rolig, sorglig och tankeväckande i en mix av pedagogiskt kunnande och föräldratankar.


Kärlek och stålullLisbeth Pipping är författaren bakom självbiografin "Kärlek och stålull - att växa upp med en utvecklingsstörd mamma." 
År 2009 tilldelades Lisbeth Pipping Allmänna Barnhusets stora pris för sitt viktiga arbete för utsatta barn.


Mr Tourette och jagUtsålda teatersalonger! Fullsatta föreläsningslokaler över hela världen! Pelle Sandstraks föreläsning är inte lik någon annan. Han bjuder publiken på en föreställning som pendlar mellan djupaste allvar och komik, pedagogik och teater.Nya tankar för både skola och näringslivAnna ger inspiration kring kreativitet, sociala medier och elevdatorer. Våren 2010 blev Anna utsedd till en av Europas mest innovativa lärare. Annas föreläsning håller högt tempo när hon beskriver vad hon gör i sitt klassrum tillsammans med sina elever och kollegor.


Flickor med ADHDMaria Andersson har ADHD, vilket starkt bidrar till att hon vet vad hon talar om. Hennes livs historia är både gripande intressant och lärorik, den går rakt in i hjärtat, och lockar till många skratt. Hon ger dig verktygen hur du kan upptäcka, hjälpa och stödja flickor med ADHD.


Detta är en annons från studiedag.se


Biljettplatsen - en tjänst från Sweden Conference Group AB

Biljettplatsen förmedlar tusentals biljetter varje vecka till seminarier runt om i hela Sverige.

På Biljettplatsen publicerar arrangören själv sina seminarier därför betalar du aldrig ett högre pris för biljetten än vad arrangören bestämt.

Viktig information till dig som mottagit denna e-post

Detta e-brev distribueras till företag, myndigheter och organisationer. Vill du inte ta emot fler nyhetsbrev klickar du på länken längst ner på sidan för att avanmäla dig.
Sweden Conference Group AB, Mellbygatan 9, 531 31 Lidköping, Tfn 0510 209 85

Vill du inte ha fler nyhetsbrev? Klicka här för att avanmäla dig.